Farah's Collection - Menerima Tempahan Manik dan Labuci

By: Farah Alias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Jul-2009 04:07 Email | Share | | Bookmark
Berpindah ke Blogspot

Salam kepada semua pengunjung dan rakan-rakan beader..Di sini saya ingin mengumumkan bahawa saya telah berpindah ke rumah baru iaitu http://farahbeads.blogspot.com Sila layari web baru saya, kunjungan anda amat dialu-alukan..


Wednesday, 8-Jul-2009 11:41 Email | Share | | Bookmark
Simple Manjalara

 
 
 
Salam kepada semua.. Lamanya tak update fotopages nie, bukannya apa line internet asyik problem jer..last2 beli broadband beserta modemnya sekali barulah dapat melayari internet dengan tenang. InsyaAllah, lepas ni dapatlah upload gambar-gambar lepas yang tak dapat dimasukkan. Tapi bukan sekarang, insyaAllah lepas raya, sebab sekarang nie dah mula sibuk menyiapkan baju2 untuk raya nanti.. Nie gambar terbaru, hanya simple manjalara yang customer inginkan, so layanzzz....






Tempahan raya masih dibuka! Sila hantar baju secepat mungkin bagi mengelakkan kelewatan. Hubungi farah.shop@yahoo.com / 019-6657302

Customer sekitar Kemaman boleh menghantar by hand, tetapi di luar kawasan boleh menghantar melalui pos laju. Kos pos PERCUMA!!!


Wednesday, 18-Feb-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring 2 layer + Bunga Highlight

 
 
 
Di bahagian lengan, pattern manik beriring 2 layer menjadi pilihan. Di bahagian badan pula, saya highlightkan bunga-bunga agar tampak lebih menyerlah.

1) Manik Beriring 2 layer: Lengan sahaja - Rm 35

2) Bunga Highlight : 3 bunga - Rm 18 (bergantung pada saiz bunga)







Wednesday, 18-Feb-2009 10:04 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur + Bunga Ezora

Gambar lengan dan bawah baju
Lengan - zoom
Manik tabur + bunga ezora
View all 4 photos...
Alhamdulillah, siap juga baju ni yang dah lama terbengkalai.. Terbengkalai bukan sebab apa, sebabnya, dua2 lengan dah siap dijahit manik, alih2 tuan punya baju minta buka balik dan buat yang lebih simple.. Alahai..nasib badan.. Padahal dia minta saya buatkan manik grand dan blink, blink sebab baju nie utk dibawa ke function..Tapi bila tgk saya buat meriah sangat, sampai takut lak dia nak pakai..hehe... Anyway, customer always right.. Ikutkan je la.. Nasib baik customer tu kakak sendiri, bolehla tunggu sampai mood menjahit manik datang balik, barulah mampu habiskan baju nie.. Lepas nie, ada 6 lagi baju waiting..tunggu...

Pattern untuk baju nie ialah manik tabur, digabungkan dengan 3 bunga ezora sebagai penyeri.. Untuk Bawah baju pula, hanya manik pintalan 1 layer jer.. Tak nak buat banyak layer, nanti kakak I suruh bukak lagie.. Naya..

Harga:

Tangan:
Manik tabur + Bunga Exora - RM 50

Bawah Baju:
Pintalan 1 layer - RM 20

Berminat? Hubungi 019-6657302 / farah.shop@yahoo.com







Monday, 1-Dec-2008 17:31 Email | Share | | Bookmark
Lama Menyepi..

Pelbagai Design Cupcakes
Pelbagai Design Cupcakes
Tema Barbie Dlm Taman
View all 4 photos...
Salam semua..ada yang bertanya, mana menyepi.. Agak sibuk dengan rutin harian menguruskan 2 putera yang sedang lasak (3 tahun & 7 bulan), di samping menjahit manik dan menerima tempahan untuk cupcakes..

Kepada customer yang bajunya masih belum siap tue, diharap sabar menanti yea.. InsyaAllah akan cuba di uploadkan baju2 yang telah siap di fp ku ini..Buat tatapan sume..

Kepada peminat2 cupcakes di Kemaman, Terengganu, bolehlah mengunjungi http://hidayatulfarah.fotopages.com untuk melihat pelbagai sample cupcakes yang murah dan pastinya sedap2 belaka..

InsyaAllah, lepas nie cuba untuk menguploadkan gambar2 terbaru serajin mungkin..








[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net